Medlemskort, VIP kort,  Rabattkort, ID-kort

Magnetkort

Magnetkort med tryck i kreditkortsformat – Plastkort med magnetremsa. Vi kodar korten så de fungerar i din kassa eller i ditt låssystem oavsett leverantör. Med våra erfarenheter och samarbeten kan vi erbjuda magnetkort till just din kassa. Tryck på båda sidorna av magnetkorten ingår av högsta kvalitet.

Vi tillverkar varje år stora mängder med plastkort, och har därför också stor erfarenhet som vi gärna delar med oss av om du behöver hjälp, tips eller inspiration för design av korten

ID-Kort

Ni bestämmer själv kortens innehåll, funktioner och design utifrån era behov – med andra ord kan ni få era kort precis som ni vill. Ska ni använda korten som passerkort kan vi leverera dem färdigkodade och klara att användas i ert passersystem.

Medlemskort

Vi trycker era medlemskort i plast till er förening, nattklubb, restaurang eller butik. För bara några ören kan du få plastkorten numrerade eller tryckta med medlemmarnas namn om så önskas. Här kan du även trycka dina VIP-kort i plast. Korten är av ISO-standard och har samma format som ett kreditkort.